Junior SM i Båstad 13-17 juni 2015

Omslag FB JSMSvenska Seglarförbundets styrelse har beslutat att Båstad blir arrangör för JSM 2015.

Nu slår vi upp portarna och välkomnar seglare, föräldrar och alla som vill vara med till årets höjdpunkt inom svensk juniorsegling. Vi stod som värd för JSM 2008 så kunskap finns om vad som krävs av oss alla.

Inför JSM 2015 satsar  Svenska Seglarförbundet på funktionärsutbildningar i Skåneregionen. Det blir utbildningar för seglingsledare, domare och övriga funktionärer samt i resultatsystemet Sailwave och resultathantering på målfartyget. Utbildningarna kommer att hållas på plats, så att alla som tänker ställa upp som funktionärer på JSM 2015 ska ha nära till att lära sig mer och därmed stå bättre rustade inför evenemanget.

Juniorsm.se som är den officiella tävlingssidan kommer att uppdateras med nyheter och information framöver.

Har du idéer om hur vi bäst ska genomföra JSM kontakta oss.
pekko@sailingbastad.se
070-6478047

 

Du gillar kanske också...