Titel Sponsor

BMW

BMW är årets titelsponsor av BMW Far 30 Worlds Championship 2012 och är på plats i Båstad med sina bilar för provkörning. BMWs berömmelse för ingenjörskonst inleddes 1916 med en flygmotor som satte ett imponerande höjdrekord år 1919 på 9 760 meter. Och fortsatte med motorcyklar och bilar, där avancerad teknik, sportighet och körglädje varit ett bärande tema genom decennierna.Idag har BMW en position som ett av de mest respekterade bilföretagen i världen. Den speciella utstrålningen hos det vit-blåa märket bidrar till en ökande marknad för produkter från BMW.

www.bmw.se

Main Partners

BBSS

Båstad Båt och SegelSällskap är en ideell båtklubb som ställer upp med personal, klubbstuga och båtar till arrangemanget. BBSS är även medlemmar i SSF, Svenska SeglarFörbundet.

 

Event in Skåne

Event in Skåne ska vara ett kompetenscentrum och en samverkanspartner vad gäller event i Skåne samt verka för att fler, större och bättre event, mässor och kongresser förläggs till regionen.

www.event.skane.com

Båstad Turism

Båstad Turism ekonomiska förening bildades 1986 på ett initiativ från kommunen och dåvarande Båstads Turistförening. Syftet med föreningen är att genom samverkan skapa bästa förutsättningar både för företag inom besöksnäringen och för besökare på Bjärehalvön. Båstad Turism har det övergripande ansvaret för planering, utvärdering och utveckling av besöksnäringen i hela Båstads Kommun.

Kom gärna in och besök oss på Turistbyrån för att få tips och idéer eller vår hemsida där man kan hitta boende, restauranger, evenemang med mer

www.bastad.com

Scandinavian Resort

Scandinavian Resort är en sammanslutning av hotell med klassiskt genuin, skandinavisk känsla. Unika, gästvänliga platser på jorden där du får känna dig hemma och precis lagom bortskämd.Vill du landa mjukt i Hotel Skansens värld av komfort och SPA-upplevelser i tennismetropolen Båstad? Kanske njuta av naturens lugn på Torekov Hotell? Eller vill du njuta av fjällviddernas ljus och överflödet av möjligheter vid Sälens Högfjällshotell? Förmodligen vill du ha båda och mer än så, och det är därför vi finns. Med öppen famn bjuder vi dig att upptäcka mång­falden av upplevelser och bli en del av vår dröm. Med hela familjen, hela året om.

www.scandinavianresort.se

Hamngruppen

Hamngruppen är intressegrupp för Båstad Hamns alla entreprenörer

Official Travel Partners

Poseidon Travel

Den Marina Resebyrån har arrangerat resor i över 30 år. Vi säljer kryssningar, seglingar och kanalfärder. Allt bokas; flyg, hotell, busstransfer, restauranger mm. Vi har erfarenhet och kunskap som skapar trygghet åt våra kunder.Resorna går till Medelhavet, Söderhavet, Västindien, Costa Rica, Cuba, Svalbard, Grönland, Antarktis… Du reser i grupp eller på egen hand.

www.poseidontravel.se

Star Clippers

Ombord på någon av Star Clippers segelskepp kan Ni njuta av en avslappnad atmosfär, vänlig besättning och god mat. Om Ni är seglingsentusiast kan ni välja att ge en hjälpande hand till att hissa segel, klättra upp i masten, eller bara låta besättningen göra jobbet. Star Clippers flotta består av tre skepp. “Star Flyer” och “Star Clipper” är systerskepp som byggdes som kryssningsfartyg 1991-1992. Flottans flaggskepp, ”Royal Clipper” sjösattes i juli 2000.

www.starclippers.com

Hurtigruten

Klockan 08.30 söndagen den 2 juli 1893 lade DS Vesteraalen för första gång ut från kaj vid Brattöra i Trondheim med kurs mot Hammerfest. 67 timmar senare, den 5 juli klockan 03.30, lade kapten Richard With fartyget vid kaj 30 minuter före annonserad ruttid. Hurtigruten var född. I 115 år har Hurtigruten varit i kustens tjänst och utvecklingen har varit enorm. År 1893 var resan i realiteten en riskfylld expedition. Idag är den en turistattraktion och Hurtigruten har etablerat sig som en av landets absolut starkaste varumärken internationellt.

www.hurtigrutenresan.se

Moorings

Moorings är en av världens ledande båtuthyrare, där mycket av fokus läggs på katamaraner. Moorings har länge varit synonymt med hög kvalité, och det märks framförallt på den fräscha flottan.

Utöver traditionella segelbåtar har Moorings också väldigt stort utbud av såkallade Power Yachts. Detta är i princip vanliga katamaraner som saknar rigg, är omgjorda till motorbåtar men drar minimalt med bränsle.

www.moorings.com

Silversea

Silversea Cruises presents sumptuous ocean-view suites and the luxurious freedom of an all-inclusive lifestyle. Distinctive European styling is reflected in every detail, from uncompromising service to exquisite gourmet dining. Intimate spaces and well-travelled, international guests foster a convivial onboard ambience. And in each fascinating destination, Silversea provides access to exclusive explorations and uniquely enriching cultural connections.

www.silversea.com

Official Partners

SEB

SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Som relationsbank verkar SEB alltid för att skapa värde för kunderna. I Sverige och de baltiska länderna erbjuder SEB finansiell rådgivning och ett brett utbud av finansiella tjänster.SEB har ett långsiktigt perspektiv i allt som görs och bidrar till att marknader och företag kan utvecklas. Verksamhetens internationella prägel återspeglas i att koncernen finns representerad i ett 20-tal länder runt om i världen.

www.seb.se

Lindahl

Lindahl har en omfattande internationell erfarenhet och ett väl utvecklat nätverk av ledande affärsjuridiska advokatbyråer runt om i världen. Lindahls klienter återfinns ofta i kunskapsbaserade, innovativa och teknikintensiva branscher. Utöver den stora byråns breda kapacitet har vi en spetskompetens inom bland annat life science, immaterialrätt, teknologi, media, telekom och process. Vi har också en lång och gedigen erfarenhet inom områden som bank och finans, kapitalmarknad, M&A samt fastigheter.

www.lindahl.se

KPMG

KPMG är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi är 1 600 medarbetare på 60 orter som lotsar våra kunder rätt i en alltmer komplex verklighet. KPMG erbjuder branschspecifika och kvalificerade tjänster inom revision, skatt och rådgivning. Genom vårt globala nätverk är vi ett av världens ledande kunskapsföretag med 145 000 specialister i 153 länder.

Vår position är resultatet av våra medarbetares kompetens, kvaliteten på våra tjänster samt vårt bidrag till det samhälle vi lever och verkar i. Vår ambition är att ständigt utvecklas för att möta våra kunders skiftande behov och att göra det bättre än någon annan

www.kpmg.com

Mini Babybel

Fun to eat, fun to open! Just pull the tab to reveal the most delicious little cheese on the planet. Naturally rich in calcium, Mini Babybel® is packed with goodness and loved by kids and adults alike.

www.bel-nordic.com

Kullaflyg

Vår uppgift är att genom låga priser öka resandet och därigenom öka regionens utvecklingsmöjlighet. Din uppgift är att flyga med Kullaflyg. – Genom konkurrens kommer regionen att utvecklas!

www.kullaflyg.se

Baltic

Vi älskar båtar, hav, segling, sol, vattensport och paddling. Kort sagt, vi älskar allt som har med vatten att göra.Därför har vi vigt våra liv åt att göra vattenlivet säkrare och därmed ännu roligare och skönare. Vi är ett svenskt företag som tillverkat flytvästar sedan 1977. Under mer än 30 år har vi levt enligt filosofin att det är omöjligt att kompromissa med kvalitet och funktion och denna filosofi har gjort oss till Europas största i vår bransch, med återförsäljare i ett 50-tal länder. Som marknadsledare är vi den som ska leda utvecklingen. Det gör vi. Funktions- och designmässigt slår ingen oss på fingrarna.

www.baltic.se

Aloe Vera

Användandet av Aloe Vera går som en röd tråd genom historien och människor i vitt skilda kulturer har använt Aloe Vera till husbehov. I modern tid har mycket av kunskapen runt nyttoväxter försvunnit, men nu ökar intresset världen över för hälso- och livsstilsfrågorna. En allt mer stressad tillvaro gör också att vi helt enkelt behöver ta hand om oss själva lite bättre.

http://www.myaloevera.se/karinw

Stora Blå

Delade erfarenheter och upplevelser stärker samarbetsförmågan & gruppgemenskapen och får människor att växa. Stora Blå erbjuder aktiviteter och event året om för grupper av alla storlekar. Vi är mobila och sätter inga gränser geografiskt. Vi erbjuder allt ifrån mindre arrangemang som till exempel bågskytte och cykelturer med några få deltagare till flerdagsarrangemang med hundratals deltagare i Sverige eller utomlands.

www.storabla.se

 Malens Krog

Malens krog är inte en traditionell ”Kinakrog”, utan en restaurang som serverar rätter från flera asiatiska kök och kompletterar med svenska rätter.

En plats där man kan vara sig själv, äta en bit god mat och detta i en modern restaurangmiljö.

www.malenskrog.se

 Media Partners

Ivanarock

Vi är kreativa, nytänkande och skapande. Vi är dessutom strategiska, konstruktiva och framåtsträvande. Vi är Ivana Rock. Tillsammans har vi snart tjugo år i branschen och ännu har vi långt ifrån tröttnat. Vår hobby är vårt jobb och vårt jobb är vår hobby. Vi älskar tidningar och magasin och att dagligen få arbeta med något som man verkligen älskar borde vara alla förunnat.Vi producerar tidningar och magasin helt anpassade efter våra uppdragsgivares behov och önskemål. Vi kan erbjuda olika former av finansieringslösningar där produktionerna är helt eller delvis leverantörsfinansierade genom annonser. Tillsammans med våra uppdragsgivare tar vi fram en lösning som passar den aktuella produkten.

www.ivanarock.se

Radio Båstad

Historien om Radio Båstad är ett stycke radiohistoria i sig.  Vi tar oss tillbaka till 1993, kommersiell radio står i startgroparna och en man får en idé om att starta en utbildning för framtidens programledare.
Utbildningen startades bl.a.. av  KG Alfe, son till Radiopiratdrottningen Britt Wadner (Radio Syd). Sändningarna startade under våren 1993, fast då hette stationen Sommarradion i Båstad.
Sedan 1993 och framåt har stationen drivits som lokal radiokanal över Bjäre, NV Skåne och Halland. Parallellt med radiostationen har det bedrivits utbildningar i olika former, Kvalificerad Yrkesutbildning, komvux, högskola och olika uppdragsutbildningar.

www.radiobastad.se 

Edenvik

Kaffe, kaka och lite reklam?

Är du sugen på att veta mer om oss och hur vi arbetar? Skicka ett mail eller slå en signal så tar vi en kopp kaffe och kaka. Till kaffet för vi ett samtal kring hur ditt varumärke kan få en starkare position med hjälp av Märkesled.
Ps. Du kan välja mellan starkt/svagt kaffe/latte (brun/ljusbrun kapsel) eller starkt/svagt espresso (grön/svart kapsel). Så hinner du förbereda valet innan du kommer hit.

www.edenvik.se