Melges 24 – Norge dominerar

DSC_8390_01Blow Henri Lloyd med Eivind Rubenstein

Efter första dagen på Melges 24 int SM dominerar de norska båtarna som tar täten. Seglingsledningen fick snällt vänta efter första racet medan vinden snurrade 180 grader för att  tillslut få iväg seglarna. Dag Rune Wiksten med besättning fick en bra dag med en 1:a och en 2:a. Han leder sammanlagt på 3 poäng följt av nästa norska båt. Karl Otto Book har 6 poäng med en 2:a och en 4:a. Resultat

Kvällens invingen var välbesökt och efter en kall öl hälsade Maria Modigh alla välkomna till Seglarveckan. Seglingsledare Anders Larzon delade ut ledarpriset till Dag och Kerstin Gustafsson vår Borgmästare hälsade seglarna välkomna till sommaridyllen på Bjärehalvön. I minglet som följde fanns Karin Bengtsson vår egen turistchef som kunde glädja sig åt att Seglarveckan har kommit för att stanna.

Lugnet har nu lagt sig och vi ser fram emot dag 2.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *